Gastouderopvang waar sfeer en gezelligheid voorop staan

Wij zijn altijd op zoek naar geschikte gastouders

Vrijwel dagelijks worden we gebeld door ouders die op zoek zijn naar (flexibele) opvang. Een kinderdagverblijf zit vaak vast aan dagdelen en vaste schema's. Dus hogere kosten. Ouders kunnen daarmee in de problemen komen omdat ze simpelweg vele uren betalen die ze niet op kunnen geven als opvanguren. U als gastouder kan daar de juiste oplossing bieden. Dus gastouderopvang is daardoor veel flexibeler dan welke ander kinderopvang dan ook.

Wij weten waar we het over hebben. We zijn volledig op de hoogte van alle regels binnen de kinderopvang. Daardoor komen u en ook de ouders niet voor onaangename verrassingen te staan.

U als toekomstig gastouder van Kids & Care weet als geen ander dat kinderopvang niet in een hokje te plaatsen valt. U maakt afspraken met de ouders over de opvanguren. Is het kind een keer ziek dan zal, na overleg, hij of zij altijd bij u terecht kunnen en geeft u het kind extra aandacht. Het kind draait gewoon mee in uw gezinsleven. Een keertje mee naar de markt, de stad of iets anders leuks doen hoort daar natuurlijk bij.

U vindt het leuk om op kinderen te passen zodat de ouders kunnen gaan en blijven werken. Als gastouder mag u maximaal 6 kinderen in de leeftijd van 0 tot 13 jaar tegelijkertijd opvangen (waarbij eigen kinderen tot 10 jaar worden meegeteld). Gastouders mogen niet meer dan 5 kinderen tegelijk opvangen als deze kinderen allemaal jonger dan 4 jaar zijn (waarbij de eigen kinderen tot 4 jaar worden meegeteld). Dit maximale aantal geldt voor alle op te vangen kinderen, dus ook kinderen die niet door Kids & Care gastouderbureau bemiddeld zijn. Van de op te vangen kinderen mogen er maximaal 2 kinderen beneden de 12 maanden zijn (inclusief uw eigen kinderen).

Na een telefonisch gesprek kan er een afspraak gemaakt worden om bij u thuis een en ander verder toe te lichten, waaronder de kwaliteitseisen en andere zaken die wij belangrijk vinden bij een gastouder. Wij kijken dan onder andere ook naar hygiëne en veiligheid van uw woning. Wij toetsen dit jaarlijks aan de eisen voor Veiligheid en Gezondheid. Kids & Care gastouderbureau heeft zijn geheel eigentijdse visie, vastgelegd in een pedagogisch beleid. Dit beleid en onze visie geeft aan wat we van u verwachten en wat u van Kids & Care gastouderbureau mag verwachten.

Ook bespreken we de vergoeding die betaald zal worden voor het opvangen van het kind of de kinderen. Uiteraard bespreken we met u ook het fiscale aspect.

Wij beoordelen naar aanleiding van de behoeften en wensen van de vraagouders wie naar ons inzicht het beste geschikt is om op het kind te passen. Vervolgens zal er een afspraak gemaakt worden voor een kennismakingsgesprek. Zo krijgt u een goede indruk van de ouders en het kind. Als u, het kind en de ouders het met elkaar kunnen vinden zorgen wij voor de benodigde overeenkomsten en kan de opvang beginnen.

Zo simpel is het!!!

Voor de ouders maken we financieel gezien onderscheid in het aantal dagen dat zij opvang voor hun kind nodig hebben. Bovendien houden wij onze bureaukosten laag zodat we voor iedereen toegankelijk zijn.

Daarom dus Kids & Care

  • We zorgen ervoor dat er goede afspraken gemaakt worden.
  • We zijn meedenkend en luisteren naar uw specifieke wensen en behoeften.
  • We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen.
  • We zijn er dus ook voor u!

Heeft u interesse en wilt u meer informatie bel of mail ons: info@kids-care-gastouderbureau.nl

Inschrijven gastouder

Heeft u vragen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u graag verder. U kunt ons telefonisch bereiken op 0412 - 65 07 87 of u kan via ons contactformulier een mail versturen.

Contact opnemen

We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen