Gastouderopvang waar sfeer en gezelligheid voorop staan

Betaling van de gewerkte uren

Kids & Care heeft een kassiersfunctie. Wat houdt de kassiersfunctie in? Het opstellen en innen van facturen bij de vraagouder en het uitbetalen aan de gastouder, beiden op basis van een door gastouder en vraagouder digitaal geaccordeerde urenregistratie.

Voor u als gastouder ziet de invulling van de kassiersfunctie er als volgt uit:

  • De werkelijke opvanguren worden door u als gastouder bijgehouden in de digitale omgeving van Kids & Care gastouderbureau. Dit overzicht van gewerkte uren wordt aan het begin van de volgende maand door zowel de vraagouder als de gastouder geaccordeerd.
  • De werkelijke opvanguren worden door de gastouder via de digitale urenregistratie aan Kids & Care gastouderbureau doorgegeven; dit moet uiterlijk op de 2e dag van de maand volgende op de opvangmaand gedaan zijn. Is dat niet het geval dan zal er voor die opvangmaand geen betaling kunnen plaatsvinden. Dat schuift dan door naar de betaling van de volgende opvangmaand.
  • Betaling van de werkelijke opvanguren zal zijn rond de 10e/11e van de maand volgend op de opvangmaand (bijv. opvangmaand april: betaling is dan op 10 of 11 mei, e.e.a. is mede afhankelijk van de voorwaarden van de verschillende banken t.a.v. incassering- en betalingsopdrachten).

Heeft u vragen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u graag verder. U kunt ons telefonisch bereiken op 0412 - 65 07 87 of u kan via ons contactformulier een mail versturen.

Contact opnemen

We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen