Gastouderopvang waar sfeer en gezelligheid voorop staan

Waarom gaat u straks kiezen voor Kids & Care

U als ouder bent op zoek naar flexibele, kleinschalige kinderopvang in een huiselijke omgeving. Wij geven u de juiste informatie zodat u straks niet met de "gebakken peren" komt te zitten. Wij kennen de pluspunten maar zeker ook de minpunten van de grote gastouderbureaus die u graag als klant zouden willen hebben. Laat het u niet gebeuren, laat u overtuigen door ons verhaal. Onze slogan is niet voor niets "we zeggen wat we doen en doen wat we zeggen".

Kids & Care luistert naar uw wensen en verwachtingen. Wij "managen" gastouderopvang voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 13 jaar. Lees de submenu's grondig door en u zult (nog meer) overtuigd raken van ons als gastouderbureau en u zult de voordelen van gastouderopvang in gaan zien.

Gastouders mogen maximaal 6 kinderen in de leeftijd van 0 tot 13 jaar tegelijkertijd opvangen (waarbij eigen kinderen tot 10 jaar meegeteld worden). Gastouders mogen niet meer dan 5 kinderen tegelijk opvangen als deze kinderen allemaal jonger dan 4 jaar zijn (waarbij de eigen kinderen tot 4 jaar worden meegeteld). Dit maximale aantal geldt voor alle op te vangen kinderen, dus ook kinderen die niet door Kids & Care gastouderbureau bemiddeld zijn. Van de op te vangen kinderen mogen er maximaal 2 kinderen beneden de 12 maanden zijn (inclusief eigen kinderen).

Waarom nu juist een gastouder en niet het kinderdagverblijf. Bij een gastouder is er van nature huiselijkheid en kleinschaligheid; dus uw kind krijgt meer persoonlijke aandacht. Een gastouder kent daarnaast geen openings- of sluitingstijd. Is uw kind een keer ziek? Ook dan kan de opvang, na overleg, gewoon doorgaan. Een keertje mee naar de markt of de stad hoort er natuurlijk ook bij. Uw kind draait mee in het gezinsleven van de gastouder. Gezelligheid, sfeer en vertrouwen zijn daarbij zeer belangrijk. Bij welk kinderdagverblijf vindt u bovenstaande?

De opvang wordt op maat betaald. Wij als bureau maken onderscheid in het aantal dagen opvang dat u nodig heeft. U betaald bij ons geen inschrijfgeld. Dit alles om de drempel zo laag mogelijk te houden.

De laatste paar jaar is er binnen de kinderopvang veel veranderd. Bij alle segmenten van de opvang zijn de regels aangescherpt en zullen wellicht nog verder aangescherpt worden. Wij zijn geheel op de hoogte van alle veranderingen. Daarom kunnen we u ook een advies "op maat" bieden. 

Daarom Kids & Care

  • Kids & Care zoekt samen met u de geschikte combinatie kind, ouder en gastouder.
  • We zorgen ervoor dat er goede afspraken gemaakt worden en bewaken deze ook.
  • We zijn voor iedereen toegankelijk.
Inschrijven vraagouder

Heeft u vragen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u graag verder. U kunt ons telefonisch bereiken op 0412 - 65 07 87 of u kan via ons contactformulier een mail versturen.

Contact opnemen

We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen