Gastouderopvang waar sfeer en gezelligheid voorop staan

Betaling van de opvanguren

Kids & Care heeft een kassiersfunctie. Wat houdt die kassiersfunctie in? Het opstellen en innen van facturen bij de vraagouder en het uitbetalen aan de gastouder, beiden op basis van een door gastouder en vraagouder geaccordeerde urenregistratie in onze digitale omgeving.

Voor u als ouder ziet de invulling van de kassiersfunctie er als volgt uit. De werkelijke opvanguren worden door de gastouder bijgehouden in de digitale omgeving van Kids & Care gastouderbureau. Deze urenstaat wordt uiterlijk aan het begin van de opvolgende maand door de gastouder ter goedkeuring naar de vraagouder verzonden. Indien er binnen 24 uur door de vraagouder geen actie ondernomen is zullen de uren automatisch goedgekeurd worden. Incassering van de werkelijke opvanguren zal zijn rond de 6e/7e van de maand volgend op de opvangmaand (bijv. opvangmaand april: incassering is dan op 6 of 7 mei, e.e.a. is mede afhankelijk van de voorwaarden van de verschillende banken t.a.v. incassering- en betalingsopdrachten).

Incassering kan plaatsvinden als de gastouder de werkelijke opvanguren op tijd heeft doorgegeven. Als dit te laat plaats heeft gevonden dan zal de incassering die maand niet plaatsvinden en doorschuiven naar de incassering van de volgende opvangmaand.

Heeft u vragen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u graag verder. U kunt ons telefonisch bereiken op 0412 - 65 07 87 of u kan via ons contactformulier een mail versturen.

Contact opnemen

We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen