Gastouderopvang waar sfeer en gezelligheid voorop staan

De kennismaking

Na onze eerste kennismaking in het persoonlijke gesprek, gaan we als u ons de opdracht geeft, op zoek naar een voor u geschikte gastouder. We houden u gedurende dit traject op de hoogte van de stand van zaken. Als we een geschikte gastouder gevonden hebben zal er een kennismakingsgesprek gepland gaan worden tussen u en de betreffende gastouder.

Bij dat gesprek zijn wij er bewust niet bij. U en uw toekomstige gastouder zullen elkaar ontmoeten in het huis waar de opvang plaats zal vinden. In vele gevallen bij de gastouder thuis. Hierdoor krijgt u een goede eerste indruk van de mogelijke opvanglocatie van uw kind of kinderen.

Zo'n eerste indruk is vaak bepalend. Daarom is het voor iedereen spannend. Na dit gesprek zijn wij benieuwd of wij ons werk goed gedaan hebben en of we u en de door ons geselecteerde gastouder aan elkaar kunnen binden.

Ons slagingspercentage in deze ligt al vele jaren ver boven de 90% en daar zijn we best trots op.

Heeft u vragen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u graag verder. U kunt ons telefonisch bereiken op 0412 - 65 07 87 of u kan via ons contactformulier een mail versturen.

Contact opnemen

We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen