Gastouderopvang waar sfeer en gezelligheid voorop staan

De oudercommissie

De oudercommissie van Kids & Care gastouderbureau bestaat uit ouders/verzorgers van kinderen van 0 tot 13 jaar die worden opgevangen door gastouders bemiddeld via Kids & Care.

De oudercommissie stelt zich ten doel om de belangen van kinderen en hun ouders zo goed mogelijk te behartigen en te vertegenwoordigen. Daarnaast geven zij onder andere advies ten aanzien van de wijze waarop het gastouderbureau uitvoering geeft aan de Wet Kinderopvang, het pedagogisch beleid en prijswijzigingen van de gastouderopvang. Volgens de Wet Kinderopvang mag een gastouder geen zitting nemen in de oudercommissie maar op verzoek van de leden van de oudercommissie of Kids & Care gastouderbureau zal een gastouder de vergadering bijwonen. Zij heeft geen stemrecht maar het is wel prettig om ook haar mening over bepaalde onderwerpen te weten. Tenslotte bekijkt zij de dingen toch van een andere kant.

Mocht u vragen willen stellen aan de oudercommissie dan kunt u contact opnemen via het mailadres: oudercommissie@kids-care-gastouderbureau.nl.

De oudercommissie is op zoek naar nieuwe leden. Mocht u als vraagouder interesse hebben in deelname aan deze oudercommissie dan kunt u zich aanmelden via oudercommissie@kids-care-gastouderbureau.nl.

Heeft u vragen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u graag verder. U kunt ons telefonisch bereiken op 0412 - 65 07 87 of u kan via ons contactformulier een mail versturen.

Contact opnemen

We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen